THE LIBERTINES YENİ ALBÜM ANLAŞMASINI RESMEN İMZALADI

THE LIBERTINES YENİ ALBÜM ANLAŞMASINI RESMEN İMZALADI


Indie Rock'ta Yilin Olayi


2014'ün son demlerini tükettiğimiz şu günlerde fazlasıyla kutlu bir havadis geldi. 2004'teki self-titled albümden beri sessizliğe gömülen, Pete Doherty'nin uyuşturucularla içli dışlılığı yüzünden dibi gören İngiliz indie rock'ının bayrak grubu The Libertines resmen dönüyor.

 

 

Geçtiğimiz yılı ufak çaplı bir turneyle süsledikleri geri dönüşle geçiren kült grup, uzun süredir Tayland'da başarılı bir rehabilitasyon dönemi geçiren Pete Doherty'nin yanına hayırlı bir iş için gitti. EMI'la yeni albüm anlaşmasını resmen imzalayan The Libertines, azılı hayranlarını sevinçten sokaklara dökecek gelişmeyi güzelim fotoğraflar eşliğinde duyurdu.

 

 

Pete & Carl A.Ş. sayesinde müzik dünyasının en eşsiz bromance'lerinden birini barındıran grubun yıllardır süregelen "Yeni albüm geliyor" dedikoduları da böylece resmileşmiş oldu. Pete Doherty, bu gelişmeyle ilgili olarak "Ne diyeceğimi bilmiyorum, gerçekten çok mutluyum" dedi. Daha sonra da Carl Barat sazı eline aldı ve "Gerçekten güzel bir gündü, geri dönme zamanı geldi" diyerek yılın en önemli indie rock olaylarından birini duyurdu.