ÜNLÜLERİN INSTAGRAM’LARINDAN NOEL MANZARALARI

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM’LARINDAN NOEL MANZARALARI


İhtişamli Ve Mütevazi Kutlamalar


Tatilinden yararlanamadığımız için bizleri hasetten çatlatan Noel, ülkemizde yurt dışında kutlandığı şekillerde kutlanmasa da kendine seneler içinde bir yer edinmiş durumda. Yılbaşı ağacını süslemek, evde Noel film maratonları düzenlemek, aile-dost-sevdicek için hediye paketlemek gibi Noel ritüellerininn bir kısmından biz de feyzalıyoruz. Peki bizler yılın son Cuma'sında harıl harıl çalışırken, ünlü isimler Noel tatillerini nasıl kutluyor?

 

 

 

Wishing everyone a happy and healthy Christmas!

Una foto publicada por Britney Spears (@britneyspears) el

 

 

Ufak çapta bir aile saadeti yaşayan Britney Spears'ın neden kareli pijamalarını av şapkasıyla kombinlediğini anlayamıyoruz, anlamlandıramıyoruz. Hilton Ailesi, esmerlerin kabul edilmediği bir masada sarap+ekmek keyfi yapıyor. 

 

 

 

Such a lovely Christmas Eve dinner with my family. Feel so lucky & blessed. ❤️

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

 

 

Kardashian kardeşler, "Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer" sözüne inanıyor ve bol dekolteli pozlar veriyor. 50 Cent tatlılar tatlısı oğlunun peşinden koşturuyor. Las Vegas dizisiyle gönülleri fetheden Josh Duhamel, oğlunun başrolü oynadığı Noel kartını paylaşıyor. Her delikten çıkan adam Ryan Seacrest ise aile pozlarında Noel temalı çoraplarını konuşturuyor.  

 

 

 

 

 

 

 

 

From our family to yours…

Een foto die is geplaatst door Josh Duhamel (@joshduhamel) op

 

 

 

 

christmas with the seacrests 🙂

A photo posted by Ryan Seacrest (@ryanseacrest) on