WHATSAPP’IN EN ÇOK BEKLENEN ÖZELLİĞİNE İLK BAKIŞ

WHATSAPP’IN EN ÇOK BEKLENEN ÖZELLİĞİNE İLK BAKIŞ


Geç Olsun Güç Olmasin


Son Görülme a.k.a. Last Seen özelliğiyle nice sevgili kavgası başlatan, mavi tik ile ilişkinin temellerini sarsan, mavi tikin sola kaydırılmasıyla mesajın kaçta okunduğunu göstererek ise yuva yıkan WhatsApp, yuva yıkmayacak gibi görünen bir özellik çıkarmaya hazırlanıyor. 2009'da hayatlarımıza giren WhatsApp, 1 yıl önce sesli arama özelliğini hizmete sunacağını duyurmuştu. 

 

Ücretsiz sesli arama için halihazırda Tango ve Line gibi bir sürü uygulama bulunurken, WhatsApp arayüzleriyle yüzleri pek de güldürmeyen bu uygulamalara sade tasarımıyla fark atmayı amaçlıyor. Şirketin 16 milyar dolara Facebook'a satılmasından sonra gerçekleştireceği en büyük yenilik olan sesli arama özelliğinin görüntüleri ise Hollanda merkezli web sitesi AndroidWorld tarafından sızdırıldı. AndroidWorld, WhatsApp'ın çok yakında piyasaya sürmesi beklenilen sesli arama özelliğinin yüzde 99.9 kendi paylaştıkları şekilde görüneceğini iddia ediyor. 

 

 

 

Hayli minimal görünen ve GSM operatörlerini üzmesi beklenen sesli arama özelliğinin kullanıma sunulmasıyla WhatsApp, en büyük eksiklerinden birini ortadan kaldıracak.