WIRED MAGAZINE CHRISTOPHER NOLAN’A EMANET

WIRED MAGAZINE CHRISTOPHER NOLAN’A EMANET


Evladiyelik özel Sayiyi Okumadan Geçmeyin


Interstellar'la bilim kurgu hanelerimize ismini yazdıran, yarattığı sansasyonun yanında herkesin her şey olmaya merak sardığı ülkemizin atom mühendisleri tarafından tartışmlara meze edilen Christopher Nolan, pek saygın Wired Magazine'in konuk editörü oldu.

 

 

Aralık özel sayısını son bebeği Interstellar'a yakışır bir şekilde "time, space and multiple dimensions’ başlığıyla baştan sona ele geçiren yönetmen, saatlerce incelenesi, okunası bir mikro siteyle karşımıza çıktı. Üstelik ele aldığı konu başlıkları sadece Interstellar'ın bilim kurgu mantığıyla sınırlı kalmadı.

 

 

Wired editörü Scott Dadich, Christopher Nolan'ın konuk editörlüğünü üstlendiği özel sayı hakkında şöyle diyor; "Bu özel sayıda Memento'dan The Prestige'e, Interstellar'dan The Dark Trilogy'e kadar tüm Nolan filmografisini oluşturan temalar mevcut. En önemlisi acar yönetmene filmlerinin zengin, detaylı, karmaşık yapısını sindirebilmemiz için limitsiz özgürlüğe sahip olduğu bir fırsat sunmak istedik ve bundan mükemmel bir sonuç aldık."

 

Bu evladiyelik ötesi sayıyı okumak için sadece bir tık'ınız yeterli. Saatlerce kafa yorulası özel sayıya ulaşmak için sizleri ŞURAYA alalım.