YENİ THE CHEMICAL BROTHERS ALBÜMÜ YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN

YENİ THE CHEMICAL BROTHERS ALBÜMÜ YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN


Tom Rowlands Bedelli Müjdesini Verdi


Elektronik müzik dünyasında algı açarken aynı zamanda ana akım piyasasında başarıyı yakalayan nadir isimlerinden biri olan Manchester'lı ikili The Chemical Brothers, 2010'daki Further'dan beri süregelen stüdyo albümü sessizliğini bozmaya hazırlanıyor.

 

 

İspanya'nın el üstünde tutulan festivallerinden Sónar'ın basın toplantısında konuşan Tom Rowlands, an itibariyle kayıt üzerinde yemeden içmeden çalıştıklarını; önümüzdeki yıl iTunes'umuzda, iPod'umuzda ve listelerde yeni The Chemical Brothers albümünü göreceğimizi müjdeledi. Şimdiye kadar ilerledikleri yolun duygusal anlamda kendileriyle tencere kapak uyumu gösterdiğini belirten Rowlands, yeni sound'lar üzerinde yoğunlaşıp insanları dans ettirmenin ve onlara müziği iliklerine kadar hissettirmenin yeni yollarını aradıklarını söyledi.

 

 

Son beraberliklerini 2011 tarihli Hannah filminin soundtrack'leri için gerçekleştiren Tom Rowlands ve Ed Simons ikilisinin bizlere hit şarkılarla dolu ve algı ayarlarımızla oynayan bir albüm sunacaklarına dair inancımız tam. 2015'i sabırsızlıkla beklemek için bir sebebimiz daha var.