YILBAŞINI HATTA ÖMRÜNÜZÜ GEÇİRMEK İSTEYECEĞİNİZ OTEL

YILBAŞINI HATTA ÖMRÜNÜZÜ GEÇİRMEK İSTEYECEĞİNİZ OTEL


Terapi Gibi Manzara


Ziyadesiyle stresli hayatlarımızdan uzaklaşmak için çıktığımız tatiller bazen amacına ulaşamayabiliyorlar. Akıllı telefonlarımızın peşimizi bırakmadığı, kalabalığın yüzünden kafamızın içindeki sesi dinleyemediğimiz, ruhumuzu detoksa sokamadığımız tatillerin dönüşünde hiç tatile gitmemiş gibi hissedebiliyoruz. 

 

 

 

Norveç, Valldal'da bulunan ve Gudbrandsjuvet'in yerlisi Knut Slinning tarafından 5 senelik bir zaman zarfında köylülerin yardımıyla inşa edilen Juvet Hotel, size dünyadan kopup aynı zamanda dünyanın en güzel manzaralarından birine bakma seçeneği sunuyor. Bölgeye hiç zarar verilmeden hatta tek bir taşa bile dokunulmadan inşa edilen Juvet, dokuz odaya bölünen kocaman bir kulübeden oluşuyor. 

 

 

 

Cam duvarlara sahip olan ve manzarayı engellememek adına perdesi bulunmayan odaların her biri Norveç'in eşsiz fiyortlarına bakıyor ve ruhunuza terapi olmayı vaat ediyor. Dört mevsim ayrı bir deneyim sunan ve Valldola nehrinin yanında bulunan Juvet, insan ömründe en az bir kere ziyaret edilmeyi ziyadesiyle hakediyor.