YILIN BEKLENEN OLAYI GERÇEKLEŞTİ: VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW

YILIN BEKLENEN OLAYI GERÇEKLEŞTİ: VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW


Dünyayi Cennete çeviren Melekler Geçidi


Dünyanın en gözde meleklerini her sene bir podyumda toplayan, yılbaşında evde oturanların başlıca sebeplerinden olan, erkeklerin yıllık izinlerinden çok beklediği, kadınların ise yıllık rejim ilhamlarının tuzu biberi Victoria's Secret Show nihayet gerçekleşti. Bu yıl okyanus aşırı bir yolculuk yaparak Londra'ya taşınan ve Earl's Court'ta vuku bulan şov yine fani insanlara kısa süreli bir cennet deneyimi yaşattı. 

 

 

 

Cara Delevingne ve Kendall Jenner, bu yıl melek olmak yerine Chanel podyumunu tercih ederken, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Karlie Kloss, Behati Prinsloo, Lily Donaldson ve Lindsay Ellingson seksilik cephesinin ön saflarında yer aldı. Toplam 47 seçilmiş yürümek kavramını podyumda süzülerek değiştirdiği şovda 'Gilded Angel', 'Exotic Traveller', 'Fairy Tale', 'Dream Girl', 'University of Pink' ve 'Angel Ball' olmak üzere altı tema vardı. 

 

 

 

Her yılın en önemli ve en pahalı parçası olan, kimin giyeceği konusu melekler arasında bir devlet meselesi gibi tartışılan Fantasy Bra'dan bu yıl ilk defa iki adet vardı. Tanesi 2 milyon dolara gelen, Mouawad tarafından tasarlanan ve her tarafı değerli taşlarla kaplanan mücevherden bozma iç çamaşırlarını giyme şerefine, 14 senelik Victoria's Secret meleği, belki de Acun Ilıcalı'nın müstakbel eşi Adriana Lima ve Yunan tanrıçasını andıran Alessandra Ambrosio nail oldu. 

 

 

 

Bu yıl tasarımı biraz değişerek takma kanattan pelerine doğru yönelen melek kanatları arasında 18 karat altın olan ve ihtişamıyla göz dolduran parçayı taşıyan Karlie Kloss, kanadının gösterişiyle bu yılın gözdesi olduğunu kanıtladı. 1380 saatten fazla emek harcanarak el emeği göz nuru hazırlanan parçaların en akılda kalanlarından biri de, Lily Donaldson'ın giydiği 150 bin kristalin el ile işlendiği parça 'The Swarowski Look' oldu. 

 

 

Şov sırasında meleklere popolarını sallaya sallaya yürüyebilmeleri için melodi desteği Taylor Swift, Ed Sheeran, Hozier ve Ariana Grande'den geldi. Victoria's Secret'a ikinciye soundtrack olan Karlie Kloss'un kankası Taylor Swift neredeyse fahri bir VS meleği olurken, Ariana Grande rakım farkından baş ağrısı; Ed Sheeran ve Hozier ise hayatlarının en güzel gecelerinden birini yaşadı. 

 

 

Kanatlarını çıkarıp after party'e geçen meleklere Gossip Girl'ün egosuyla dağları deviren, bir Harry Winston yüzüğü kağıt mendil gibi buruşturup atan Chuck Bass'i (Ed Westwick), Ed Razek, Lottie Moss, Mohammed Al Turki ve Poppy Delevingne gibi isimler eşlik etti.