6 KİLO BEYAZ ÇİKOLATAYLA ELEKTRONİK MÜZİĞİ AÇIKLAMAK

6 KİLO BEYAZ ÇİKOLATAYLA ELEKTRONİK MÜZİĞİ AÇIKLAMAK


Yaraticilikta Damping Yapmak


Yaratıcılık neydi? Yaratıcılık işbu paylaşımda sizlere sunacağımız videoydu. Londra'da yaşayan İsviçreli video tasarımcısı Greg Barth'ın harikalarla dolu Vimeo hesabına daha evvelden düştünüz mü bilmiyoruz. O yüzden ne olur ne olmaz sizlerin kulağınıza yaratıcılıkla süslü bu küpeyi takmayı ihmal etmiyoruz. CV'sindeki işlerin her birine ayrı hayran kalınası ve biraz da yanık kafalı tasarımcı, bugüne kadar müzik videoları, kısa filmler ve reklam filmleriyle bas bas bağıran yeteneğini bizlerle paylaştı. Passion Pit videosu I'll Be Alright'ın arkasındaki isim olan Barth, iki adet çok ödüllü kısa filmin de bulunduğu CV'sini harikalar harikası bir video ile takviye etti.

 

 

Belçikalı online müzik platformu Hello Play'in yeni yıl videosunun dümenine geçen Greg Brath, her saniyesi yaratıcılık kokan, stop motion tekniğinin üç boyutlu yazıcı teknolojisiyle el ele verdiği harika bir sonuca imza attı. Ekstra olarak 6 kilo beyaz çikolata da Hello Play'in yeni yıl sürprizine malzeme oldu.

 

 

 

Saydığımız teknik ve malzemelerle Elekrtonik Müzik 101 dersinin en güzel örneklerinden birini meydana getiran Greg Barth'ın öğrencisi olmak için sabırsızlanmamak elde değil. Bir el at be Greg Ağabey!

 

 

Yapım aşamasını görebileceğiniz videoyu da izleyin. Hatta ŞURADAN tüm işlerini izleyin.