AMERICAN HORROR STORY’DEN YEPYENİ BİR UYARLAMA

AMERICAN HORROR STORY’DEN YEPYENİ BİR UYARLAMA


Suç Ve Ceza


Coğrafi konuma göre değişen korku filmi kurgusunu Amerika’ya layıkıyla uyarlayan American Horror Story, dört sezondur korkutarak elektrik faturamızı cep yakar hale getirdi. Perili evden uzaylıya, akıl hastanesinden en cool cadılara her şeye el atan dizi, son sezonunda adrenalin seviyesini sirk temasıyla arttırdı. Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy, reytingleriyle gökdelene kaçak kat çıkan dizinin ekmeğini yeni bir projeyle yemeye karar verdi. 

 

 

FX ile güçlerini birleştiren Ryan Murphy, tarihin en çok konuşulan gerçek suç hikayelerinden birini konu alacak mini dizi American Crime Story ile heyecan bağımlılarının ekranlarına girmeye hazırlanıyor. American Crime Story: The People Vs. O.J. Simpson ismiyle yayınlanacak ve 10 bölüm olacak dizide John Travolta, avukat Robert Shapiro'yu canlandıracak. Travolta, dizide rol almakla kalmayıp prodüktörlerinden biri de olacak, dizinin çekimleri ise önümüzdeki günlerde Los Angeles'ta başlayacak. 

 

 

Ryan Murphy'nin elinin değdiği projelerin kalite ibresini düşünürsek, American Crime Story'nin uzayan mini diziler kategorisine gireceğini düşünüyoruz.