APPLE YİNE BİR HALTLAR KARIŞTIRIYOR

APPLE YİNE BİR HALTLAR KARIŞTIRIYOR


Apple Ürünü Girmeyen Ev Kalmayacak


Geçtiğimiz günlerde GoPro’nun ocağına incir dikeceği iddia edilen bir kamera için patent aldığı konuşulan Apple, bu sefer de piyasaya çıkması muhtemel iPad Pro’su için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Şu sıralar birbirinden farklı projeler için patent kuyruğuna girdiği bilinen teknoloji devi, özel bir dokunmatik kalem için kolları sıvadı. Yeni nesil iPad’lerle beraber gelmesi planlanan dokunmatik kalemle işinizi gücünüzü, sörfünüzü stalker’lığı çok daha rahat ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Üçüncü parti üreticiler tarafından halihazırda satışa sunulan iPad kalemlerini tek celsede boşatacak ve çok farklı özellikleri de beraberinde getirmesi kuvvetle muhtemel bu kalemin 2015’in ikinci yarısında piyasada olacak yeni nesil iPad’lerle (Ve muhtemelen iPad Pro’larla) birlikte gelmesi, bunun haricinde ayrı olarak da satılması planlanıyor.

iPad, iPhone, iMac derken hayatlarımızı iHayat kıvamına sokma hedefine giderek yaklaşan Apple’ın bir de iKalem’ini denemekten kimselere zarar gelmez.