AYAKLI BİLİM-KURGU FİLMİ GİBİ GEZEBİLECEĞİNİZ KULAKLIK

AYAKLI BİLİM-KURGU FİLMİ GİBİ GEZEBİLECEĞİNİZ KULAKLIK


Tron’u gerçek hayata uyarlamak


20 TL’lik Sony, Sqny ve türevi markaların vasat kulaklıkları da olsa, çok yüz liraya satın aldığınız melek sesli mega kulaklık da olsa günün sonunda hepsi aynı ortak kadere yelken açıyor. Hiçbir fizik kuralının izah edemediği şekilde birbirine dolanan kulaklık kablosu, sizlere cinneti en “Birinci Dünya Probemleri” şekillerinden biriyle yaşatıyor. Çok bilinmeyenli denklemlerden bile alnının akıyla çıkan insanoğlu, dolanan kulaklık yüzünden yeni indirdiği albüm yerine çaresizliğinin sesini duymak zorunda kalabiliyor.

Neyse ki bu durumu havalı hale sokmak isteyen kulaklık üreticileri de var. Glow Headphones’un Kickstarter ovasını şenlendiren yeni nesil kulaklıkları sayesinde kulaklıklığın en bilim-kurgu haline kavuşmanız işten bile değil. Sizleri yürüyen lightsaber, kulaklığa atanmış Daft Punk veya Tron Kulaklık Edition formatına büründürecek Glow’un ortalama bir kulaklığa göre çok daha iyi bir ses kalitesi vaat ettiğini söylememize bile gerek yok.

Glow’u benzerlerinden farklı kılan şey, sadece kulaklık kablosunun ışıklı olması değil. Neon tabela gibi dolaşmanızın bir diğer getirisi, Glow’un kalp ritminizi müziğin ritmiyle el ele tutuşturması. Kalp ritminize göre şekillenen renkler insanın kalbine giden yolun sadece mideden değil, kulaklarınızdan da geçtiğini vurguluyor.

Şu an Kickstarter’da “Pamuk eller cebe” diyebileceğiniz proje, 100.000 dolarlık bir hedef koymuş durumda. Daha kampanyanın sonuçlanmasına 42 gün kala hedefini ikiye katlayarak 200.00 doları cepleyen Glow’u 150 dolardan başlayan fiyatlarla şimdiden satın alabilirsiniz.