BENEDICT CUMBERBATCH’TEN DOCTOR STRANGE’E AŞK MEKTUBU

BENEDICT CUMBERBATCH’TEN DOCTOR STRANGE’E AŞK MEKTUBU


Marvel Dünyasinin Yeni Güneşi Konuştu


Benedict Cumberbatch'in hızlı yükselişi beraberinde şöyle bir sıkıntıyı getiriyor; 

 

– Steve Jobs otobiyografisinde başrolü Benedict Cumberbatch oynayacak

– Yeni Star Wars filminde Benedict Cumberbatch oynayacak

– Çiçek Abbas'ın remake'inde başrolü Benedict Cumberbatch oynayacak

 

Her büyük bütçeli ve iddialı projede gözler İngilizliği Yayma Kürsüsü'nün yeni başkanına çevriliyor. Bu durum bir kısım sinemasever tarafından "Yeter artık!" nidalarıyla karşılanıyor. Ama şu gerçeği de gözardı etmemek gerek. Cumberbatch, büründüğü rolün hakkını muhakkak veriyor. Üstelik fiziksel olarak da fazlasıyla çekici bir arkadaş. Aksana hiç girmiyoruz bile… Dolayısıyla yapımcılara da hak vermek gerek.

 

Bildiğiniz üzere Marvel'ın genişleyen evreninde Doctor Strange rolünü binbir spekülasyonun ardından Benedict Cumberbatch kaptı. Çizgi roman dünyasının en kendine has karakterlerinden biri olan Doctor Strange'i Cumberbatch katkısıyla 28 Ekim 2016'da izleyeceğiz. Ayrıca Avengers'ın üçüncü, hatta ikinci filminde de Doctor Strange'i görme ihtimalimiz yayılan dedikodulara bakılırsa hayli yüksek.

 

 

Peki Benedict Cumberbatch'in Doctor Strange'le ilgili hisleri neler? Wall Street Journal'a konuşan İngiliz aktör, evvela bu rolün kariyeri için bir risk oluşturup oluşturmayacağı ile ilgili soruya cevap veriyor; "Bu durumun risk olduğunu, hele ki Marvel yüzünden risk olduğunu kesinlikle düşünmüyorum."

 

 

Marvel'ın sıradan gibi gözüken çizgi roman karakterlerini beyazperdeye adeta bir tanrıymışçasına taşımayı başardığını belirten Cumberbatch, özellikle Doctor Strange karakterinin Marvel evrenindeki "özel"liğine değiniyor. Yönetmen Scott Derrickson'la çalışacağı için fazlasıyla heyecanlı olduğunu da saklamıyor. Yönetmenin hayal gücünü ise öve öve bitiremiyor.

 

Yansıtacağı Doctor Strange karakteriyle ilgili zerre sır vermiyor Benedict Cumberbatch ve ekliyor; "Bekleyip göreceksiniz. Herhangi bir spoiler vereceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Daha filmin şekillenmesine çok var. Ama şunu söyleyebilirm; Doctor Strange şimdiden hayatımın büyük bir parçası olmuş durumda."