BİLGİSAYARINIZDAN KORUNUN: USB PREZERVATİF

BİLGİSAYARINIZDAN KORUNUN: USB PREZERVATİF


Because feeling is everything


Cinsel eğitimin eksilerde olduğu bir ülkede yaşadığımız için ufak dozda bir dikkat toplayıp tespit düğmemize basarsak çok saçma/komik detaylarla karşılaşabiliriz. En basitinden gidelim şekerim.

Ülkemizde “Kaput, şapka, kılıf, poşet, naylon” gibi alternatif isimleri bulunan prezervatife işiniz düştü diyelim. En yakın markete/eczaneye gittiniz. Boyu boyunuza uygun modeli seçtiniz ve kasaya koştunuz. Kasa noktasında kalıplarını bir türlü aşamamış birine denk geldiniz. Bakışlarını Google Translate’e attığınızda karşılaşacağınız yaklaşık sonuç; “Ahlaksıza bak, sevişecekmiş…”

Ya da Migros’a gittiniz; ekspres kasadan alışverişinizi yaparken yan kasadaki bir müşteri dikkatinizi çekti. Korunma hakkını kullanmak isteyen aklı başında bir kadın prezervatif satın alıyor. Kasadan geçireceği sırada malum mahalle baskısının bakışlarda şekil bulmuş haline maruz kalmamak için hızlı hareket ediyor ve eliyle paketin ambalajını kapatıyor. Bu ve bu gibi senaryoları fazlasıyla arttırabilriz. Maalesef…

USB Brando’nun prezervatif görünümlü USB’sini satın alacaksanız yukarıdaki senaryoları aklınıza getirebilirsiniz. Macbook’unuza takılı bir USB Brando ile Starbucks’larda dikkat çekebilir ve prezervatifin doğasını oldukça yanlış anladığınızı yan masadaki gönül dostlarına düşündürebilirsiniz. Aslan Kral’ın BluRay’ini USB’nize aktarırken yanlış anlaşılmak istiyorsanız, 14-37 dolar arası seçenekleriniz için ŞURAYA buyurun.