GONE GIRL’E DEVAM FİLMİ Mİ GELİYOR?

GONE GIRL’E DEVAM FİLMİ Mİ GELİYOR?


Haydi İnşallah


Eldeki mısırı bile unutturup, minimum nefesle hayatta kalmanıza sebebiyet veren o şahane filmlerin devam dedikoduları insanı mütemadiyen karışık haleti ruhiyelere sürükler. "Ben başarıya başarı demem, devam filmiyle taçlanmadıkça" motto'suna yürekten inanan Hollywood'un Salı'mızı sallandıran son dedikodusu ise Gone Girl ie ilgili. 

 

 

Gillian Flynn'in 2012'de yayınlanan romanından uyarlanan ve kadınların EQ'sunu şahlandırmakla birlikte "Kadının fendi erkeği yendi" atasözünü kanıtlayan Gone Girl'ün devam filminin çekileceği konuşuluyor. Flynn, "Kadroda aynı kişilerin olması ve David Fincher'ın yönetmen koltuğuna geçmesi suretiyle, birkaç yıl sonra çılgın Dunne Ailesi'nin bir halini hatrını sormak eğlenceli olabilir" dedi. Ben Affleck'in duş sahnesinin neden o kadar abartıldığını anlamlandıramadığını belirten Flynn, olası devam filminde ne tip psikopatlıklarla karşılaşabileceğimizin ipucunu vermedi. 

 

Eski sevgiliyle yeniden bir araya gelmek kadar riskli bir iş olan mevzuyu Gillian Flynn ve David Fincher'ın ehli ellerine teslim ediyor, Gone Girl'ün devam filmi için adaklar adamaya başlıyoruz.