GRAV GRAV: İSTANBUL’DAN DÜNYAYA SEVGİLERLE

GRAV GRAV: İSTANBUL’DAN DÜNYAYA SEVGİLERLE


Ahşap Aşkına!


Kadınların kalabalıktan sıyrılmak için kendi sihirli formülleri vardır. Genelde aksesuar olarak hayat bulan bu formülün en hayati önem taşıyanı ise çantalardır. Kadınlar çanta konusunda matruşka tarzı bir beklentiye girerler. Küçük olsun; ama her şey sığsın, büyük olsun; ama hafif olsun, her şeyden önce biraz özel olsun diye başlayan ve Sidney’e aktarmalı uçmak kadar uzayan bu liste, ‘The One’ı bulunca buruşturulmak suretiyle çöpe atılır.

Merve Burma‘nın 2011’de kurup tüm aksesuar aşıklarına armağan ettiği Grav Grav, tahtaya üç kez vurup “Nazar değmesin” dedirtecek kadar harikulade parçalar sunmakta. Ahşap ustası Burma’nın tahtaya deri ile aşk yaşattığı ve aralara naftalin kokulu nakışı kattığı çantalar, bir araya getirmeyi tasavvur edemediğiniz bileşenlerin laboratuvar patlatacak bir formülle sonuçlanması tadında.

Web sitesinin blog kısmında atölye halleri ve ilham perilerini paylaşan Burma, Style Editor kısmını moodboard’a benzeterek hem kombin fikirleri veriyor hem de günlük ‘eye candy’ dozunuzu karşılıyor. Dünyanın dört bir yanına Grav Grav formunda mutluluk kargolama imkanı sunan Merve Burma, paylaşıldıkça artan bir mutluluğa inanıyor.