İNTERNET OLMADAN DA WHATSAPP’A KOŞMAK: WHATSIM

İNTERNET OLMADAN DA WHATSAPP’A KOŞMAK: WHATSIM


Beleşçiliğin Sınırlarını Zorlayın


Günlük hayatımızda aldığımız nefes sayısından sonra en çok muhatap olduğumuz şeylerin başında gelen WhatsApp’ın yararları ve zararları üzerine sonsuz varyasyonlara ulaşan tespitlerde bulunabilirsiniz. Kimisi SMS ücretinden kurtulduğu için şenlik ateşi yakar, kimisi kendini uzun uzun açıklama derdinden kurtulmanın en trend halini yaşamanın haklı gururunu yaşar, kimise ise “Nerede o eski günler?” diyerek insanların birbiriyle daha samimi bir şekilde iletişim kurduğu zamanları anar…

Teknolojinin hayatımızı kolaylaştırdığı, mesafeleri kısalttığı kadar bizleri daha izole hayatlara ve daha yapay ilişkilere sürüklediği gerçeğini kabul edersek kendimizle daha barışık bir hayat yaşayabiliriz. Böylelikle WhatsApp’ın hayatımıza kattığı pozitif etkileri daha bilinçli bir şekilde lehimize çevirebiliriz.

Facebook tarafından satın alındıktan sonra zaten orta yerinde durduğu hayatımızın daha da içine sızmaya çalışan WhatsApp için üretilen fikirlerin ardı arkası kesilmiyor. “Kullanımı yaygın ve kolay olan WhatsApp’ı nasıl daha yaygın hale getiririz?” sorusunu sorup cevabını bulan WhatSim, sizlere internetin bile gerekli olmadığı bir uygulama tecrübesi vaat ediyor. Artık beleş Wi-Fi bulma zahmetine girmeden, operatörünüzün data paylaşım ücretleri umrunuzda olmadan WhatsApp’ı kullanbilirsiniz.

İtalyan firma Zeromobile’ın başımıza ördüğü ve “Bildiğiniz SIM Kart’lardan değilim” diyen WhatSim ile dünyanın neresinde olursanız olun, internete veya bir operatöre ihtiyaç duymadan sevdiklerinizle, az sevdiklerinizle ve sevmediklerinizle iletişim kurabileceksiniz.

WhatSim, 400’den fazla operatör üzerinden 150 ülkede hizmet verecek. Dünya çapında internete gerek duymadan sohbet etmenizi sağlayacak. Bu özellik sayesinde ücretsiz (Yani bedava, yani parasız) ve sınırlar olmadan mesajlaşabileceksiniz.

WhatSim’i yılda 10 euro ödeyerek resmi web sitesinden online olarak satın alabilirsiniz. Haydi hayırlı mesajlaşmalar. KIB, BYE!