İNTİKAM ALMAK İÇİN BİREBİR HEDİYE

İNTİKAM ALMAK İÇİN BİREBİR HEDİYE


Yaşasin Kötülük 


Mantık sınırları dışına çıkarak sizi o Düz Adam Sami görünümlü çocukla aldatan sevgilinize olan öfkeniz bir türlü dinmiyorsa, iş yerinde maruz kaldığınız mobbing'le baş etmeye gücünüz yetmiyorsa, Pazar sabahları saat kurmuş gibi ev temizliyen komşuyla kavga etmek işinize gelmiyorsa yaşadınız… İntikam yemeği tarifiniz Avustralya merkezli web sitesi Ship Your Enemies Glitter'dan geliyor ve içinizin yağları kısık ateşte eritiliyor. 

 

 

Ship Your Enemies Glitter, azılı düşmanlarınıza, vefasız eski sevgilinize, apartman kurallarından bihaber komşunuza ve size işkence etmekten sapıkça zevk alan patronunuza sim gönderiyor, intikamınızı en parlak şekilde alıyor. Zarfın içine sim bulamakla kalmayıp alıcıya neden böyle bir işkenceye maruz kaldığını da yazan Ship Your Enemies Glitter, mesajınızı layıkıyla karşı tarafa ulaştırıyor. 

 

 

"Tumblr kokan simden intikam mı olur?" diyorsanız ya naifliğin kitabını yazan ya da hayatında hiç striptiz kulübüne gitmemiş birisiniz diye düşünüyoruz (Biz de gitmedik). Zira düşmanınıza sim göndermenin bedeli 9.99 dolar, kalıcılık konusunda hayli inatçı sim sayesinde mevzu bahis şahsı haftalarca pavyon sanatçısı gibi görmenin hazzı ise paha biçilemez.