JUSTIN BIEBER MEĞER KALIBININ ADAMI DEĞİLMİŞ

JUSTIN BIEBER MEĞER KALIBININ ADAMI DEĞİLMİŞ


Photoshop'u Köklemek 


Amerika sınırlarında henüz reşit sayılmamasına rağmen promil konusunda büyükleriyle aşık atan ve gece kulüplerinde üstsüz dolaşarak Leonardo abisini kızdıran Justin Bieber, üstünü son olarak Calvin Klein için çıkarmıştı. Lara Stone ile samimi pozlar veren ve yeni anne olan modelin çocuğunu kıskanç hayranları yüzünden öksüz bırakmanın eşiğine gelen Bieber, kalıbının adamı olmadığını kanıtladı. 

 

 

Hollywood ünlülerinin, Britney Spears'ın ve de Tuğba Ekinci'nin en sevdiği program olan Photoshop'tan nasibini alan Justin Bieber'ın erkeklerin spor salonu üyeliklerini yenilemesine sebebiyet verecek dediğimiz Calvin Klein çekimi meğer büyük bir yalanmış… Adonis, biceps, triceps ve trapezius kaslarının içine helyum gazı üflenen Justin Bieber'ın doğal hali, "İki kişinin bildiği sır değildir" tezini kanıtlayarak su yüzüne çıktı. 

 

 

Elle tutulur tek özelliğinin ele gelmeyeceğini kanıtlayan Bieber'a, kıymetli atasözlerimizden "Olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol"u DM'den atıyor ve bu konu hakkında biraz düşünmesini rica ediyoruz. 

 

 

 

Exclusive: @JustinBieber’s unretouched @CalvinKlein photo #BreatheHeavy #MyCalvins

A video posted by BreatheHeavy.com (@breatheheavycom) on