KATE MOSS BENJAMIN BUTTON İLE AŞIK ATIYOR

KATE MOSS BENJAMIN BUTTON İLE AŞIK ATIYOR


Photoshop'suz Kate 


İngiliz Vogue’un manevi çocuğu, festival modasının sözlükteki karşılığı, Topshop ile Burberry'nin uzatmalı aşkı ve kimisinin bir Orta Çağ mermer heykeline çevirerek tapmak istedikleri top model Kate Moss, İtalyan Vogue'a bir aperitivo'larını içmeye gitti. Sansasyon tsunami'lerinden daima sağ kurtulan, en dibe indiğinde bile küllerinden doğan dişilik abidesi Ocak ayı sayısında doğallığın kitabı yazarak, doğanın yedi harikasına gelin geldi.

 

 

 

Benjamin Button'la yarışan ve şişesi 160.000 dolardan satılan bir 1787 Chateau Lafite gibi yaşlanan Kate Moss,Vogue İtalya'nın 'I woke up like this' tarzı fotoğraf çekiminde neden bir efsane olduğunu bir kez daha kanıtladı. Peter Lindbergh'ün deklanşöre bastığı çekimde Moss, olduğu gibi görünmenin keyfini çıkardı ve yanına Photoshop'u yaklaştırmadı. Kendini maskülen styling'in güvenli kollarına bırakan, zaman zaman kıyafetlerinden kurtulan model, aksesuar olarak yalnızca elmacık kemiklerini kullandı. 

 

 

 

Siyah beyaz ile zamanı donduran çekim, zamansız bir güzellğe sahip Kate Moss'a Fifty First Dates filmindeymişiz gibi tekrar tekrar aşık olmanıza sebebiyet verebilir. Aman dikkat!