LENNY KRAVITZ FOTOĞRAFÇILIK KARİYERİNDE YÜKSELİYOR

LENNY KRAVITZ FOTOĞRAFÇILIK KARİYERİNDE YÜKSELİYOR


Rock Yildizinin Leica İle Ortakliği


Büyük bir kitlenin gönüllerindeki yerini çoktan sağlama almış rock musikisi sanatçısı Lenny Kravitz, başarılı kariyerini oyunculukla da taçlandırmış, on parmağında on beş marifet olduğunu kanıtlamıştı. 2014 yılında yayınladığı Strut isimli albümüyle de yeniden yıldızını parlatan Lenny Kravitz’in bir süredir fotoğrafçılığa merak saldığı biliniyordu.

 

 

Geçtiğimiz günlerde 100. yılını kutlayan Leica’yı kullanarak çektiği fotoğraflarıyla CV’sinde beyaz bir sayfa açan Lenny Kravitz, bir de kitap yayınladı. Flash isimli 96 sayfalık kitapta 50 duotone (siyah beyaz görsel için renk kanalı yaratan) fotoğraf bulunuyor. Kitapta, “Bir rock yıldızının yol günlüğü” temalı fotoğrafların yanı sıra objektifin arkasındaki foto muhabirlerin fotoğrafları da bulunuyor.

 

 

 

 

Çocukluğundan beri fotoğrafa meraklı olan Lenny Kravitz, fotoğrafçı arkadaşlarının da desteğiyle yeni kariyer planlamasında sağlam adımlarla ilerliyor. Leica’nın bu kitabın şerefine M240 Lenny Kravitz isimli özel bir seriyi piyasaya sunacağı da bu aralar dedikodu şeklinde sık sık vücut buluyor.