LOUIS VUITTON’DAN ÜÇÜ BİR ARADA

LOUIS VUITTON’DAN ÜÇÜ BİR ARADA


Estetikte Aşiri Doz


Üstün moda zekasını ve tüm yaratıcılığını 15 sene Balenciaga çatısı altında kullanıp, markayı cool kızın niş anlayışı haline getirdikten sonra 2013’te Marc Jacobs’ın koltuğunu kaparak Louis Vuitton’un kreatif direktörlüğünü üstlenen Nicolas Ghesquiere, Fransız modaevi için hazırladığı ilk reklam kampanyasında beklentilerin de üzerinde bir performans sergilemişti. 

 

 

 

‘Series 1.’ isimli sonbahar kampanyasını birbirinden iyi üç fotoğrafçı Annie Leibovitz, Juergen Teller ve Bruce Weber’e emanet eden marka, 'Series 2.' için yine aynı isimlerle çalıştı. Jennifer Connelly'nin arzı endam ettiği kampanya, Ghesquiere'in Instagram hesabından yapılan ön gösteriminin ardından bir de video ile taçlandırıldı. Central Park manzaralı bir gökdelende açılışını yapan videoda, 'A la Birkin' kakülleriyle Freja Beha'yı Annie Leibovitz fotoğraflıyor. Juergen Teller, Parizyen bir evde dört az ünlü modelle çalışırken, Miami'deki Jennifer Connelly için deklanşöre Bruce Weber basıyor. 

 

 

 

 

 

New York'a kuş bakışı, Louis Vuitton'un zamansız parçalarla dolu yeni koleksiyonuna yakından bakmak için videoya buyurunuz.