MYSPACE PAZARINA NUR YAĞDI

MYSPACE PAZARINA NUR YAĞDI


Küllerinden Doğanlarda Bugün


Artık galaksinin sırrını değil, neden MySpace’in ziyaretçi sayısının arttığını merak ediyoruz.

 

2000’lerin başı, sosyal medya konusunda altın çağ değildi. Hepimiz bu konuda hemfikiriz. Elimizdekilerin kıymetini hunharca bildiğimiz dönemlerde ortaya çıkan MySpace, bugünün Facebook + Twitter + Instagram + Tumblr formülünün cevabıydı. Hal böyle olunca yaş konusunda tecrübe sınırlarına ulaşmamış kullanıcılar olarak biz, bilgisayar kamerasını da keşfetmiş olmanın gazıyla elimizdeki tüm fotoğraflarımızla MySpace’te arzı endam ettik. Çok şükür MySpace, piyasanın şartlarına karşı koyamadım ve bizim utanç dolu fotoğraflarımızla birlikte tarihin tozlu sayfalarına gömüldü. Günlük 864 milyon aktif kullanıcısı olan bir Facebook’un yanında MySpace’in aylık ortalama aktif kullanıcı sayısı 50 milyon idi.

 

Fakat bu durumda bazı gizemli değişiklikler olmaya başladı. MySpace’in hitleri gün geçtikçe arttı. Küllerinden doğan bir Zümrüdüanka Kuşu gibi görkemli tavırlar içine giren MySpace’ın sırrının #TBT’de gizli olduğu anlaşıldı. İnsanların buram buram gençlik ateşi ve utanç kokan fotoğraflarını bulmak için uğradığı ilk adres olan MySpace’in hitlerini Instagram ve Facebook arttırmış oldu.

 

Sizde kendi zaman tünelinizde yolculuk yapmak istiyorsanız önce MySpace şifrenizi ardından da MySpace kullanıcı adınızı veya MySpace’e verdiğiniz e-mail adresinizi hatırlamanız gerekiyor.