NİKAH BASMAK İSTEYECEĞİNİZ KULAKLIK

NİKAH BASMAK İSTEYECEĞİNİZ KULAKLIK


Teknolojiye Duaciyiz 


Kimi zamanlar Birinci Dünya Problemleri ve şımarık mutsuzlukları içinde boğuluyor, kendimize dertsizliklerden dert yaratıyoruz. Kış mevsiminin adres şaşırıp İstanbul’u Alaska’ya tercih ettiği şu günlerde iPod Shuffle, seçtiği şarkı ile kulakları taciz ediyor ve insanı bir tercih yapmaya zorluyor. İnsan, eldivenleri çıkarıp parmakların donması pahasına şarkıyı değiştirmek ile şarkıya razı olup kulaklara işkence yapmak arasında kalıyor. Sonra ısınmak için spor salonuna gidiyor ve aynı şarkı gelip yine onu buluyor. Koşu bandında beşinci vitese takmış koşarken şarkıyı değiştirip başka bir şarkı seçmek zor geliyor ve alından akan tere bir damla da gözyaşı ekleniyor. 

 

 

İşte tam bu sırada devreye JBL'in görücüye çıkardığı bizde nikah basma arzusu uyandıran hareket sensörlü kulaklıkları giriyor. 149-199 dolardan satışa çıkacak 'Reflect Response' kulaklıklar sayesinde elinizi sallayıp şarkıların ellisine ulaşabiliyor ve hareketlerinizle şarkı değiştirip gelen aramaları cevaplayabiliyorsunuz. 

 

 

Las Vegas'taki Consumer Electronics Show'da bu hafta tanıtılacak kulaklıkların piyasaya sürülüşünü askerdeki sevgiliyi bekler gibi bekliyoruz.