O SES TÜRKİYE’DE SMELLS LIKE TEEN SPIRIT RÜZGARI

O SES TÜRKİYE’DE SMELLS LIKE TEEN SPIRIT RÜZGARI


Psychedelic Tv Kuşaği


Az önce Ebru Gündeş Nirvana dinledi, Hadise “Çok cool şarkı seçmişsiniz.” dedi. Smells Like Teen Spirit bambaşka bir boyuta taşındı.

 

Galaksinin çözemediği sorular var. Maddenin sırrından tutun, uzayın boşluklarına kadar… “Survivor’ın müziklerini kim seçiyor ağabey?” sorusu kendine bu aralıkta yer bulabiliyor. Acun Ilıcalı’nın dünyanın tüm telif haklarına sahip olmasından ötürü, onun programlarında karşınıza hangi şarkının çıkabileceğini kestirmeniz mümkün değil.

 

Dakikalar önce o anlardan biri yaşandı ve şaşkınlıkla karışık gözyaşları yanaklarımızdan usulca süzüldü. Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve Gökhan Özoğuz’un jürisinde yer aldığı O Ses Türkiye’de, Gökhan’ın takımında yarışan iki yarışmacı düello şarkısı olarak Nirvana’dan Smells Like Teen Spirit’i seçti. “Smells Like Teen Spirit’in sözleri, insanın kendine yakışanı giymesidir.” motto’suyla hareket eden yarışmacılar bol nağmeli bir performans sergiledi.

 

Stüdyoda izleyen teyzeler, amcalar, Ebru Gündeş, Hadise ve Acun Ilıcalı her bir ağızdan Smells Like Teen Spirit ile coştu, coşturdu. Performans, büyük ısrar üzerine yeniden sergilendi, bu sefer Gökhan’ın katılımıyla.