SAATTE 88 MİLE ULAŞTIRAN BACK TO THE FUTURE POSTERLERİ

SAATTE 88 MİLE ULAŞTIRAN BACK TO THE FUTURE POSTERLERİ


Haydi Gel Geleceğe Geri Dönelim


"Back to the Future 2'de geleceğe gidilen yıldasın, tam sevilecek yaştasın" diyen anonim Play Tuşu şahsının büyük ilgisini çeken poster serisi ile popüler kültürün en önemli üyelerinden birine harika bir anma töreni düzenliyoruz. Yılın 2015 olmasından ötürü kült üçleme için düzenlenen etkinliklerin, üretilen proje ve ürünlerin haddi hesabı yok. Hendo isimli firma uçan kaykayı gerçeğe dönüştürmeye çalışıyor, Nike Marty McFly'ın kendi kendine gelin güvey olan snekaer'ını orijinaliyle aynı işlevi görecek şekilde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tasarımcı Andy Fairhurst ise hazırladığı üç mükemmel posterle Back to the Future üçlemesi için son dönemlerde yapılmış en güzel projelerden birine imza atıyor.

 

 

Her filme bir poster şeklinde düşünüp öyle hareket eden Fairhurst, Bottleneck Gallery isimli web sitesi için tasarladığı üç harika posteri yakında satışa da sunacak.

 

 

Marty hatrına, flux capacitor hatrına, DeLorean hatrına, doktorun hatrına, hatta gübreden tiksinen Biff hatrına satın alınıp baş köşeye asılası posterler vasıtasıyla ortak bir mesaj vermek istiyoruz; "Haydi gel geleceğe geri dönelim, Marty McFly'ın düğününde halay çekelim."