SATURDAY NIGHT LIVE’IN ŞECERESİNİ TUTAN KİTAP GİBİ KİTAP

SATURDAY NIGHT LIVE’IN ŞECERESİNİ TUTAN KİTAP GİBİ KİTAP


40 Yılın Her Birine Özel Saygı Duruşu


Benzerine ülkemiz sınırları içerisinde rastlayamadığımız ve rastlayacağımızı asla düşünmediğimiz Amerikan TV’lerinin demirbaşı SNL, 40. yılını kutluyor. Şov dünyasına kazandırdığı nice yıldızla birbirinden harika skeçlere imza atarak kendi mizah anlayışınının kodlarını yazan, nice jenerasyonu kaliteli komedinin koynuna bırakan program günümüzde de istikrarını korumaya devam ediyor.

Bu nevi şahsına münhasır programın sadık hayranları ise popüler kültürün efsanesine saygıda kusur etmiyorlar. Toplam 500 sayfadan oluşan kuşe kağıda baskılı evladiyelik kitap Saturday Night Live: The Complete History ile SNL’in 40 yılını bir kitapta sindirip arşivlik 2.300 fotoğrafla bakmalara doyulamayacak bir tecrübeye yelken açabilirsiniz. 2.300 fotoğrafın birçoğunun daha evvelden yayınlanmamış fotoğraflar olduğunu da altyazı geçmeyi ihmal etmeyelim.

 

Her sezona ayrı ayrı paragraflar açılan ve emeği geçen oyuncuların hakkını yemeyen Saturday Night Live: The Complete History’de yazar Alison Castle’ın elinden çıkma harika illüstrasyonlar da mevcut. Kısacası hayatınızda bir şekilde yolunuz SNL’le kesiştiyse bu kitap şöyle diyor|: “Gel de satın alma”

Hoop ŞURADAN satın alabilirsiniz.