SEVDİĞİNİZ DİZİLERE GÖRE RUH EŞİNİZİ BULAN UYGULAMA

SEVDİĞİNİZ DİZİLERE GÖRE RUH EŞİNİZİ BULAN UYGULAMA


The X-Files maratonu başlasın


Sabah daha hava ağarmadan sıcacık evinizden çıkıyorsunuz. Beklenmedik bir mesaiyle karşılaşıyor ve akşamı ofiste geçiriyorsunuz. Hal böyle olunca “Çocuk da yaparım, kariyer de” tezi şehir efsanesi oluyor ve vakitsizlikten aşk hayatınızı, fast food’un aşk konusundaki muadili çöpçatan uygulamalarına bırakıyorsunuz. Ruh eşi anlayışınız profil fotoğrafının güzelliğinden birazcık daha derinse, hayatınızın aşkını ne yazık ki Tinder’da bulamıyorsunuz.

Peki ruh eşi ne demek? Ruh eşi, Game of Thrones’taki soylu ailelerin soy ağaçlarını karıştırdığınız için sizi ayıplamayacak biri demek… Breaking Bad’in yalnızca 3. sezonunda olduğunuz için sizi dışlamayacak biri demek… Girls’ün Patrick Wilson’ı konuk eden 2. sezon 5. bölümünü sizinle aynı hayranlık derecesinde izleyen biri demek…

Los Angeles Digital, gerçek olması için şimdiden adaklar adadığımız, Kickstarter’da desteğe ihtiyacı olsa banka hesabımızı ayaklarına sereceğimiz bir uygulamanın parodisini yayınladı. Watchr, aynı civarda yaşayan bekarları, maratonunu yapmak istedikleri diziyi baz alarak bir araya getiriyor ve uykusuz gecelerin en heyecanlılarını vaat ediyor.

Curb Your Enthusiasm’ın tüm sezonlarına sahip olan?