SLOW MOTION’IN 2014’LE İMTİHANI

SLOW MOTION’IN 2014’LE İMTİHANI


Ağir çekimde Zirve Yapan Filmler


2014'ü geride bırakalı çok olmadı. Nefesini hala omzumuzda hissediyoruz. Kötüsüne lanet okuduğumuz, iyisini sırtımızda taşıdığımız 2014'ün 2015'e tüm iyi yanlarını zamlı tarifeyle bırakması en büyük dileğimiz. Henüz birkaç gün önce vedalaştığımız için arkasından çok da konuşmak istemiyoruz. O yüzden gelin, 2014'ü güzel yanlarıyla analım.

 

Şov dünyası adına verimli geçtiğini kabullenmekte zorlanmayacağımız bir yılı geride bıraktık. Sayısız TV dizisinin yeni bölümünü sabırsızlıkla bekledik, nice müzik videosu eşliğinde vur patlasın, çal oynasına koştuk. İlk gününde sinema salonlarına uygun adım ilerledeğimiz, Torrent nöbeti tuttuğumuz onlarca film izledik. 

 

 

Evan Puschak isimli video tasarımcısı da bizler gibi düşünüyor olmalı. Çünkü şov dünyasının 2014'ünü bir adet video ile özetlemeye karar vermiş. Lakin; çıkış noktası olarak slow motion'la karşı karşıya olduğumuz anları seçmiş. 2014'te müzik videosu, dizi ve filmlerin bizleri ağır çekime boğduğu anların kendince en güzellerini 2 dakika 25 saniyelik videosunda karşımıza çıkarmaya karar vermiş. 

 

 

Saatler süren ve emeğin harman olduğu sürecin sonunda izleyeceğiniz video, ağır çekimin 2014'le imtihanını 2 dakika 24 saniyeye indirgiyor.