TÜRKİYE’YE YAVAŞ YAVAŞ GELEN YENİ FACEBOOK TRENDİ BELLİ OLDU!

TÜRKİYE’YE YAVAŞ YAVAŞ GELEN YENİ FACEBOOK TRENDİ BELLİ OLDU!


Utanmaca Darilmaca Yok 


2004'te bir Şubat günü hayatlarımıza giren ve 10 yıl içinde hayatımızın ta kendisi haline gelen Facebook da tatillerimize, düğünümüze ve çocuğumuzun ilk adımına ortak oldu. Mark Zuckerberg'ü, eşi Priscilla Chan'ı, müstakbel çocuklarını ve torunlarının torunlarının torunlarını hayatlarının sonuna kadar ihya edecek Facebook, bizim mahremiyetimizi ise iflasa sürükledi. 

 

İlk zamanlarda 'İlkokul arkadaşını bulduran web sitesi' şeklinde nam salan, sonra 'Arkadaşımın arkadaşı' sayesinde tanımasan da profil fotoğrafını beğendiğin herkese yürümeni sağlayan, 'İlişki durumu' ile çıkma teklifini teknolojik bir boyuta taşıyan Facebook, sosyal hayatımızın durumunu ise 'Karışık' yaptığıyla kaldı… "Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" mottosu'na inanan ve "Timeline'a geçmek istemiyorum" serzenişlerine meze olan Facebook, seneler içinde yükselen trendlerin de ana vatanı oldu. 

 

 

Yepyeni bir trend ile huzurlarınızda olan Facebook, eski vesikalık fotoğraflardan utanmayı, ehliyetindeki fotoğrafı göstermemek için türlü şaklabanlık yapmayı solda sıfır bırakıyor. Yeni trendin kuralları ise şöyle ilerliyor: İlk profil fotoğrafını ya da ulaşabildiğin en eski profil fotoğrafını paylaşıyorsun ve üç arkadaşını aday göstererek onları da utancına ortak ediyorsun. 

 

 

Haydi, vakit Facebook'ta yürüdüğün o insana rezil olma vakti. Kazan mübarek olsun.