YENİ CHARLIE HEBDO SAYISI HAFTAYA YAYINLANIYOR

YENİ CHARLIE HEBDO SAYISI HAFTAYA YAYINLANIYOR


#jesuischarlie


12 kişinin hayatını kaybettiği Paris'teki Charlie Hebdo saldırısının bünyelerde yarattığı travma ne yazık ki çok taze. Hiçbir canlı varlığın kaderinde yazılı olmaması gereken bir şekilde hayatını kaybeden 12 kişinin arasında 5 Charlie Hebdo karikatüristi bulunuyor. Ama hayat da devam ediyor. Hastalıklı beyinlere bu mesajı vermek için ne kadar zor olsa da hayat devam ediyor. Yeni Charlie Hebdo sayısı gelecek hafta piyasada olacak.

 

 

Bu haber Charlie Hebdo çalışanı Patrick Pelloux tarafından bizzat verildi. Gelecek Çarşamba piyasada olacak sayı ile ilgili konuşan Pelloux; "Çok zor bir durum, acımız büyük ve yasımız devam ediyor. Ama bu hastalıklı düşünce tarzının ve ahmaklığın kazanamayacağını göstermek için yeni sayımız haftaya piyasada olacak." dedi. Normal haftalık baskı sayısı 60.000 olan Charlie Hebdo'nun yeni sayısı 1 milyon adet basılacak.

 

 

Dünyanın binbir türlü pisliğine karşı dayanma gücü veren mizahın kazandığı, insanlığın ve mantıklı düşüncenin her şeyden önce geldiği bir yaşam diliyoruz herkese.