YUMOŞ AYISININ AHLAKSIZ VERSİYONU TED 2’DAN FRAGMAN

YUMOŞ AYISININ AHLAKSIZ VERSİYONU TED 2’DAN FRAGMAN


Fragman bulunur, poster bulunur


Amerikan mizahıyla, daha doğrusu güncel Amerikan mizahıyla aranız iyiyse Seth MacFarlane ismiyle çoktan ciddi düşünmeye başlamışsınızdır. Family Guy ve American Dad! gibi mizah sandığımızın en değerli köşelerinde muhafaza ettiğimiz projelere imza atan sanatçının sinema salonlarını şen kahkahalar sponsorluğunda abluka altına aldığı Ted’le de ciddi düşünüyor olabilirsiniz. (A Million Ways to Die in the West vasatlığını ise nazar boncuğu sayıyor olabilirsiniz)

2012 yılında Yumoş ayısını ahlaksızlık suyuna batırarak “Teddy Bear” algısını değiştiren MacFarlane, “Devam filmi” kategorisinin beklenti şampiyonu Ted 2’yla 26 Haziran 2015’te karşımızda olacak. Mark Wahlberg’ü BFF’lerin en çocuksularından John Bennett olarak tekrar izleyeceğimiz filmde Mila Kunis’e yol verilmiş. Bu kimilerine göre can sıkıcı gelişme, esmerin tadını sarışının adına tercih etmeyenleri rahatsız etmeyecektir. Çünkü Ashton Kutcher’a varan Kunis’in yerine bir başka yeni dönem güzel oyuncu Amanda Seyfried’i izleyeceğiz.

Filmden gelen ilk fragman/postere bakılırsa komedi yolculuğumuz kaldığı yerden tüm hızıyla devam edeceğe benziyor. Samantha Jackson/Samuel L. Jackson şakası ve evlilik müessesesine getirdiği yorum, MacFarlane’in Ted 2’yla gişeleri ve kalbimizi yine tam 12’den vuracağını düşündürtüyor. Darısı filmin geri kalan iki saatlik kısmına. (Flash Gordon da pakete dahildir)