ONUR ÜNLÜ’NÜN YENİ DİZİSİ: BEŞ KARDEŞ

ONUR ÜNLÜ’NÜN YENİ DİZİSİ: BEŞ KARDEŞ


Saatler ayarlandı


Leyla ile Mecnun sayesinde alternatif bir komedinin mümkün olduğuna dair umut filizlerini gönlümüze eken Onur Ünlü ve ekibi, bu akşam Beş Kardeş ile dönüyor.

Türkiye’de televizyon karşısına geçtiğiniz zaman, “Kaliteli bir şey izlemeyeceğim, beynimi Alex DeLarge gibi bırakıp kalkacağım bu koltuktan.” fikriyle gizli bir anlaşma imzalıyoruz. Bu anlaşmayı yırtıp atan, bizim için reyting kaygısını, fatura ödeme korkusunu, yayından kaldırılmış bir yapımda yer almanın riskini göğüsleyen isimler olmazsa; televizyon kumandası evimizdeki düşmanımız olacak. Onur Ünlü bu konuda gönlümüzü kazanmış bir isim ve sonunda onunla televizyonda vuslat vakti geldi.

Birbirleri ile karakter ve meslek bazında hiçbir alakası olmayan beş kardeşin hikayesini anlatan Beş Kardeş, bu akşam Kanal D’de başlıyor. Dizide; Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın ve Ayşen Gruda yer alacak. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini de senaristliğini de Onur Ünlü üstlendi.

Onur Ünlü, Leyla ile Mecnun’dan beri Onur Ünlü ve ekibinden beklentisini değiştirmeyenlere Ümit Buget’inde röportajında sesleniyor ve diyor ki; “O zaman Leyla ile Mecnun’u izleyin…”

Röportajın tamamı için sizi buraya alalım.