50 SHADES OF GREY’E 6 KALA SON GELİŞMELER

50 SHADES OF GREY’E 6 KALA SON GELİŞMELER


Müjdemiz var!


2011 yazında yayınlanarak yazar/ev hanımı E. L. James’in fantezi akan kalemi sayesinde Haziran ayının mevsim normallerinden sıcak, çok sıcak geçmesine sebep olan 50 Shades of Grey’in beyaz perdeyle buluşmasına 6 gün kaldı. Aylardır yatak odası müziği eşliğindeki fragmanlarla iştah kabartan film, gösterim tarihine günler kala tanıtım olayını iyice abarttı ve günde üç öğün yeni video paylaşır oldu. Teaser’larını Today Show aracılığıyla yayınlayan 50 Shades of Grey’in başrolleri, yönetmeni ve serinin yazarı verdikleri röportajda devam filmlerinin olacağı müjdesiyle 50 Shades aşıklarını ziyadesiyle mesut etti. Filmden atıştırmalık mahiyetinde iki yeni teaser daha geldi.

Film çekimlerinin, sinema tarihinin en seksi filmlerinden biri olan ‘Nine 1/2 Weeks’e gönderme yaparcasına 9.5 hafta sürdüğünü söyleyen yönetmen Sam Taylor-Johnson, seks sahnelerinin son haftada çekildiğini söyledi. Jamie Dornan ve Dakota Johnson, bu sahneler çekilirken kendilerini zaman zaman garip hissettiklerini itiraf ederken, seks sahnelerinin en garibi Antonio Toscano imzalı lego 50 Shades of Grey videosuyla geldi.

İçeriğin sadist olduğu iddiası ve filmin porno olarak adlandırılması yüzünden Malezya’da gösterime giremeyecek filme kavuşmak için geri sayımda tek haneli rakamlara düştük. Şafak 6.