ANNE BABAYA TINDER’I ANLATMAK

ANNE BABAYA TINDER’I ANLATMAK


Aile Değerleri Ve Biz


Anne babamızı günümüze yaklaştırmanın en iyi yolu, onlarla beraber Tinder’dan sevdicek bulmak…

Modern kadınların, modern erkeklerin dünyasında ilişki sahibi olmak çok zor… Nasıl tanışmalı, nasıl yaklaşmalı, ne zaman telefon numarası istemeli, Facebook’tan eklemeli mi, şimdi pusuya yatsam kaç Instagram paylaşımını seri olarak beğenebilirim, böyle flörtleşmek iyi hoş da sevgilisi olmasın? Tüm bu deli soruları arkamızda bırakmaya yardımcı olan Tinder, çok eski bir gelenek değil. Haliyle şu an dünyada anne babası Tinder’da tanışmış bir çocukla karşılaşmak mümkün görünmüyor. Böyle bir yenilikten geri kalmasını istemediğiniz anne babanıza, Esra Erol’u cep telefonu uygulamasına çeviren Tinder’ı nasıl anlatırsınız?

Bu durumun mizah potansiyelini uzaktan şahin gözleriyle komedyen Scott Rogowsky, ebeveynlerini yanına aldı ve Tinder’dan kendine sevdicek seçme yoluna girdi. Anne babasının Yahudi kız ısrarına dayanamayan Rogowsky, bir süre sonra kendini JSwipe’ın kollarına bıraktı.

“Yabancılık çok güzel. Biz anne babamıza her şeyi anlatıyoruz!” temalı bu videodan sonra gaza gelip, evde denemeyin. Hobi olarak arkadaşlarınızın yanında denemeye devam edin.