BUNU DA GÖRDÜK: KANYE WEST ÖZÜR DİLEDİ!

BUNU DA GÖRDÜK: KANYE WEST ÖZÜR DİLEDİ!


Eyvahlar olsun, başımıza taş yağacak


Geçtiğimiz hafta düzenlenen Grammy Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Albümü ödülünü Beck kazanmıştı. Hatırlayacağınız üzere bu olaya pek bir sinirlenen Kanye West, sahneye atlayarak Beck’e “Ödülü Beyoncé’ye ver, onurlu yaşa!” demişti.

Her fırsatta Beyoncé’yi savunarak kendini Beyoncé’nin Robin Hood’u ilan eden West, geçen gün attığı tweet’ler ile vitesi geriye taktığını duyurdu. Ancak ondan beklenecek düzlükte bir mesajla Beck’ten özür dileyen West, artık Bruno Mars’tan nefret etmediğini ve ona duyduğu saygıyı ifade etti.

2 sene önce de  MTV Müzik Ödülleri’nde En İyi Müzik Videosu ödülüne layık görülen, bir zamanların körpe country sanatçısı şimdinin popçusu Taylor Swift ödül konuşmasını yaparken, Kanye West yine sahneye atlayıp “Tüm zamanların en iyi videosu Beyoncé’ye aittir cnm ;)” diyerek benzer bir müdahalede bulunmuş ve Swift’in hevesini kursağında bırakmıştı.

Grammy’lerde Taylor Swift ile beraber poz vererek barıştıklarını müjdeleyen Kanye West, birlikte bir şarkı üzerine çalıştıklarını daha önce duyurmuştu. West, yine attığı bir tweet ile prodüksiyonunu üstlendiği 88 Keys/ Puff şarkısını Bruno Mars’ın seslendirmesini çok istediğini söyledi. Hızını alamayan Kanye, şarkının müzik videosunu çekmesi için Taylor Swift’e teklif bile götürdüğünü belirterek günah çıkarma seansına son verdi.

Olaysız günü geçmeyen Kanye West, hiç beklenmeyen bir şekilde tek tek kalbini kırdığı herkesten özür dilemesinin ve gönüllerini almak türlü şirinlikler yapmasının arkasında ne yatıyor bilemiyoruz ama bu gelişmeler bize kıyametin ilk alameti gibi geldi.