CHRISTIAN GREY’İN EVİNE BEŞ ÇAYINA GİDİYORUZ

CHRISTIAN GREY’İN EVİNE BEŞ ÇAYINA GİDİYORUZ


Baskın basanındır


2011 Haziran ayında yayınlanan ve ev hanımı/yazar E. L. James’in Atlantik Okyanusu kadar geniş hayal gücünün ürünü olan 50 Shades üçlemesinin ilki 50 Shades of Grey’in beyaz perdeyle buluşmasına 12 gün kaldı. 50 Shades serisine hayran arkadaş grupları birbirlerini dürterek izleyecekleri film için planlarını çoktan yaptı, teyzeler bile 13 Şubat’a denk gelen altın günü mekanlarını çoktan en yakın sinema salonuna aldırdı. “Sayılı gün çabuk geçer” tezini çürüten 50 Shades of Grey, yılın en kısa ayını İzafiyet Teorisi’ne batırarak yavaş çekime alıyor ve kabaran iştahlarımızı törpülemek için hepimizi Christian Grey’in şaşalı evinde beş çayına çağırıyor.

Filmin yönetmeni Sam Taylor-Johnson, izleyenleri Christian Grey’in evinde kısa bir tura çıkarırken Ana Steele mütevazılığı ve Christian Grey ihtişamını nasıl harmanladıklarını anlatıyor. Taylor-Johnson, 50 Shades hayranlarının henüz ilk kitabın 20. sayfasına bile gelmeden birer bağımsız yönetmen edasıyla kafalarında çoktan filme uyarladıkları sahnelere en yakınını yakalamak için uğraştıklarının üstünü çiziyor.

Christian Grey’in Ana Steele’e Kırmızı Acı Odası’yla birlikte kalbinin de kapısını açtığı eve tanrı misafiri olmak için videoya buyurunuz.