DALGALARA KLASİK SANATLA MEYDAN OKUYAN SÖRF TAHTALARI

DALGALARA KLASİK SANATLA MEYDAN OKUYAN SÖRF TAHTALARI


Bildiğiniz sörf tahtalarını unutun


Sporcuların Doğa Ana’ya meydan okuyarak, tam anlamıyla dalgaların altından girip üstünden çıkması vesilesiyle yapılan sörf için ihtiyacınız olan tek şey bir adet sörf tahtası. Bir adet özgür ruh ve iyi bir eğitimi de ekleyebiliriz. Biz ilkini bertaraf etmeniz için sizlere yardımcı olacağız.

Boom Art isimli Fransa merkezli tasarım web sitesi, genelde üreticisi olan markanın logosu veya isminin en büyük puntolarla yazıldığı sörf tahtalarına bambaşka bir boyut getirdi. 15. ve 16. yüzyıl Avrupa sanat akımından etkilenerek baştan yaratılan sörf tahtalarını iki gruba ayrıldı.

Birinci grup, Paris’te Cluny Müzesi’nde sergilenen yün ve ipek kumaştan yapılmış “Lady and Unicorn” kiliminin bölünmüş 3 parçasından  oluşuyor.

İkinci grup ise, 1500’lü yıllarda yapılan The Garden of Earthly Delights isimli tablonun yine 3 parçaya bölünmesiyle oluşturulmuş.

Sanat ve spora bambaşka bir boyut kazandıran sörf tahtalarını 3’lü set olarak 5.600 Euro karşılığında satın alabileceğiniz gibi, 1.890 Euro ödeyerek sadece bir parçasına sahip olabilirsiniz.