DÖVME SİLEN KREM İLE ERGENLİK KABUSLARI SONA ERİYOR

DÖVME SİLEN KREM İLE ERGENLİK KABUSLARI SONA ERİYOR


Yok ol, yok ol, yok ol


Felaket Dövmeler Futbol Kulübü’nün yenilmez armada olarak da bilinen efsanevi kadrosu aşağıdaki gibidir:

Kalede: Tribal Bir Şey.

Defans 4’lüsü: Beldeki Kelebek, Cupcake, Süpermen, Dirsekteki Örümcek Ağı.

3’lü Orta Saha: Çince Bir Şey, Only Allah Can Judge Me, Alev.

Forvet Hattı: Eski Sevgili Adı, Barkod, Canım Anam.

Only Allah Can Judge Me dövmesi ile takımın orta sahadaki beyni olan Kıvanç Tatlıtuğ’nun da kuvvetle muhtemel yararlanmak isteyeceği kremin mucidi Alec Falkenham, Halifax Üniversitesi’nde Phd’sinin peşinde koşan bir doktora öğrencisi.

Patoloji bölümünde araştırmalarına devam eden Falkenham, lazer veya dandik dövmenin bulunduğu kolu komple kesme teknolojisine inanmayarak kendi yöntemini deşti buldu, iyi ki de buldu.

“Nasıl oluyor da oluyor?” diyorsanız özetleyelim; ana görevi ölü dokuları ortadan kaldırmak olan makrofajlara enjekte edilen dövme mürekkebinin deride kalan miktarını, uygulandığı bölgedeki derinin alt kısmına geçerek yok eden bir kremden bahsediyoruz. Yukarıdaki fotoğrafta yeterince zeki gözüken Falkenham’e sorsak pek tabii uzun uzun anlatacağı methodun kısa ve en anlaşılır versiyonu ise şu: kremi sürüyorsun, sürüyorsun, sürüyorsun, dövme kayboluyor.

Kremin, hem lazerden kat be kat daha güvenli olması, hem de 10 cm x 10 cm boyutundaki bir dövmeyi 10 lira gibi sudan ucuz bir fiyata yok edebilme olasılığı bile şu anda 25-35 yaş aralığındaki dövmeli insanların sokaklara dökülmesi demek…

Falkenham’in Phd. profesörleri araştırmanın gittiği yönden hayli ümitli, bu da demektir ki yakın gelecekte ergenlik hatalarımıza toplu bir şekilde veda etmemiz işten bile değil. Sol bileğinde alev, kolunda Çince bir şey, sağ kolunda palamut balığı büyüklüğünde tribal bir şeyler olan birisi olarak Falkenham’a dev bir teşekkürü borç bilirim. Eminim aşağıdaki dövmenin sahibi arkadaş da müteşekkir olacaktır: