GAME OF THRONES’UN SİLİNEN İKİ SAHNESİ YAYINLANDI

GAME OF THRONES’UN SİLİNEN İKİ SAHNESİ YAYINLANDI


Şimdi izle, HD izle


Game of Thrones’un uzatmalarına kurban olduğumuz 66 dakikalık 4. sezon finalinin üzerinden 250 gün geçti. Evrim geçiren Arya’yı, en tatlı Sezercik Jon Snow’u, trajik bir şekilde hakkın rahmetine kavuşan biricik Prens Oberyn’i, hatta karanlıklar kraliçesi Cersei’i bile özledik. Diziden gelecek herhangi bir haberi, iştah açıcı mahiyetinde hüpletmeye hazırken, cızırtılarına kurban olduğumuz HBO’dan tatlı servisi geldi.

Geçtiğimiz haftalarda ‘A Day in the Life’ isimli 26 dakikalık özel bölümünü paylaşan Game of Thrones, dizinin yeni sezonuyla ilgili ipuçları verirken HBO’dan geçtiğimiz sezonlara ait silinmiş iki sahne geldi. İlk silinen sahne 4. sezonun ‘The Lion and the Rose’ isimli ikinci bölümüne ait. Sansa Stark ile evlilik hazırlığında olan Tyrion Lannister, kalbinin sultanı Shae a.k.a. Sibel Kekilli’yi güvenliği için Pentos’a göndermeye çalışıyor. Kadınlık gururundan duvarlar ören Shae ise Bronn’dan aldığı nasihatlarla Tyrion’ın başına çorap örmeye hazırlanıyor.

İkinci silinen sahnede ise Jorah Mormont ihaneti üzerine yıkılan Daenerys Targaryen, yüksek duvarlarını indiriyor ve bff/yardımcı/kız kardeş karışımı Missandei’yi gayet net bir şekilde uyarıyor.

Hatırlatma: Yeni sezona şafak atarsa 53.