HEROES KÜLLERİNDEN DOĞUYOR: HEROES REBORN

HEROES KÜLLERİNDEN DOĞUYOR: HEROES REBORN


Televizyona geri dönenlerde bugün


Olağanüstü güçlere sahip birbirinden yetenekli, bir o kadar da alımlı ve alımsız beyefendi/hanımefendilerin buluşma noktası Heroes, tüm ihtişamıyla bu sefer gerçekten dönüyor.

Akıbetinin ne olacağı konusunda çeşitli tartışmalı haberlerle kafa kurcalayarak Lost’un yalan haber tahtını sallayan Heroes, geçtiğimiz aylarda yayınladığı anlamsız fragmanını görenleri ekran başına kilitlemek suretiyle Super Bowl’un en kral müjdelerinden birini verdi.

Haberin kaynağı NBC, 16 saniyelik tanıtım videosu ile inançsız yürekleri Heroes imanına getirdi. Mini tanıtım videosunda önceki sezonlardan kemik çerçeveli gözlükleriyle yetenek avcısı Noah Bennet olarak tanıdığımız Jack Coleman’a  Candy Crush oynar gibi kutup ışıklarıyla oynayan küçük bir kız çocuğu eşlik ediyor ve Chuck dizisinden tanıyıp “O da öyle bir insan” kategorisinde kabul ettiğimiz Zachary Levi’yi  de görüyoruz. Yetmedi mi? Canınız sağ olsun!

Dizinin nihai yayın tarihi nedir, eski kadrodan tanıdığımız kimse olacak mı, yeni yüzler izleyecek miyiz gibi sorulara alacağımız cevap için bir sonraki Super Bowl’a kadar beklememeyi umut ediyor, sizleri gizem dolu teaser ile baş başa bırakıyoruz.