INSTAGRAM’IN TAZE HESABI: HOT DUDES READING

INSTAGRAM’IN TAZE HESABI: HOT DUDES READING


#KültürlüVeYakışıklı


Instagram hesabınız, zoraki bir hal alabilen ‘takibe takip’ vakaları yüzünden bazen Facebook’a dönüşebiliyor. Cuma gecesi tanıştığınız Bay Hiçkimse’den, her gün işte yüz yüze baktığınız birtakım kimselere kadar herkes gereksiz selfie’ler çekiyor, ‘Bugün ne giydim?’ günlüğü tutuyor, sevgilisiyle aşk böceği pozlarını sürekli paylaşıyor ve sonunda Instagram’ınız, pembe pembe gönlüm sende diyemeyeceğiniz bir yer halini alıyor. Hal böyle olunca Instagram’dan soğuyor ve “Sorun sen değilsin, sorun ben de değilim, sorun takip ettiklerim” konuşması yapıyorsunuz. Sorunlarınızı çözemeyince de kaçınılmaz sona yenik düşüyor ve ayrılıyorsunuz.

Eğer Instagram’la ilişkinizi tazelemeyi ister, gözünüz gönlünüz açılırken bir de kültürlenmeyi arzu ederseniz, pembe kalplerinizin müstakbel sahibiyle tanışın: Hot Dudes Reading. 1 Şubat’ta açılan hesap, şimdilik New York metrosundaki yakışıklıları fotoğraflıyor ve fotoğraflarını komikli yazılarla süslüyor.

Hot Dudes Reading‘in iki kuralı var: Çocuklar yakışıklı olacak ve Kindle kullanmamak suretiyle kitap ya da basılı herhangi bir mecmua okuyacak.

Bu tip şeyleri İstanbul metrosunda da görmek isteriz…