INSTAGRAM’IN TAZE HESABI: PARİS METROSUNUN YAKIŞIKLILARI

INSTAGRAM’IN TAZE HESABI: PARİS METROSUNUN YAKIŞIKLILARI


#Yakışıklı #Parizyen


Instagram hesabınız, zoraki bir hal alabilen ‘takibe takip’ vakaları yüzünden bazen gözünüzü acıtan bir uygulamaya dönüşebiliyor. İş yerindeki arkadaşınızın sevgilisiyle aşk böceği halleri, teyzenizin kedisi ve üniversite arkadaşınızın selfie merakı, Instagram ile ilişkinizi yıpratabiliyor. Yeni tatlar arayışına giriyor ve kişiler ile fotoğraflar kısmında keşif turlarına çıkıyorsunuz. Bazı keşifler Fatih Erkoç’un ‘Ellerim Bomboş’ şarkısı tadında geçerken, bazıları ise Christopher Columbus’ın Amerika & Hindistan keşfi kadar şenlikli oluyor.

New York’un yeraltı dünyasının ne kadar estetik olduğunu bu ay herkese kanıtlayan Hot Dudes Reading hesabından ilham alan 3 Fransız arkadaş, Mecs Métro Paris‘i yaratıyor. Hot Dudes Reading’i alan, kitabı atan, pasaportun rengini değiştiren ve bir de güzel aksan ekleyen Mecs Métro Paris, insanı Paris’te aylık Akbil’le durak durak dolaşmaya teşvik ediyor.

Dileyenin [email protected] adresine mail atarak katkıda bulunabildiği Mecs Métro Paris için yalnızca “Trés cool!” diyebiliyor ve aynı manzaraları Taksim-Yenikapı hattında göremeyeceğimiz gerçeğini sindirmeye çalışıyoruz.