JOHNNY DEPP DÜNYA EVİNİN KAPISINI ARALIYOR

JOHNNY DEPP DÜNYA EVİNİN KAPISINI ARALIYOR


Bir Johnny Depp nasıl evlenir?


Cumhuriyet altınlarını hazırlayın, haftaya Johnny Depp’in düğünü var.

Hollywood’un nevi şahsına münhasır isimlerinden biri olmayı başaran Johnny Depp, ilişki durumunda her daim “Nişanlı” seçeneğini işaretledi. 1980’lerde Lori Anne Allison ile hayatını birleştiren Depp, evliliğe nasıl bir tövbe ettiyse hayatının geri kalanı boyunca nikah dairesinin 100 metre bile yakınından geçmedi. İki çocuğunun annesi Venessa Paradis, Winona Forever dövmesinin ilham kaynağı Winona Ryder ve karizmanın cep kitabını yazan Kate Moss bile Johnny Depp’i evlenmeye ikna edemedi. Bu durum Amber Heard’e kadar devam etti.

Amber Heard ve Johnny Depp The Rum Diary’nin setinde tanıştı ve Depp’in Heard’e at almasıyla romantik bir ilişkiye yelken açıldı. Nişan faslını atlatan çiftin uzun yıllar nişanlı kalacağı sanılırken, karşımıza düğün detayları çıkıverdi.

Çift, haftaya Johnny Depp’in Bahamalar’daki özel adasında nikah kıyacak. Düğüne Amber Heard ve Johhny Depp’in 50 yakın arkadaşı katılacak. Birçok genç kızın yıllarca hayalini süsleyen pozisyona başvurusu kabul edilen Amber Heard, Stella McCartney imzalı bir gelinlik giyecek. Düğünün yangından mal kaçırır gibi organize edilmesi hakkında konuşan çifte yakın bir kaynak; “Amber, son filmi için Londra’ya gidiyor. Johnny ise Pirates of the Carribbean’ın çekimleri için Avustralya’ya doğru yol almakta. Onların bir araya gelebilecekleri tek tarih bu olarak gözüküyor.” dedi.

Johnny Depp’e mutluluklar diliyor, isterse bizi nikah şahidi olarak çağırabileceğini Ümit Besen eşliğinde hatırlatıyoruz.