JUSTIN TIMBERLAKE BABA OLACAĞINI TATLI TATLI DOĞRULADI

JUSTIN TIMBERLAKE BABA OLACAĞINI TATLI TATLI DOĞRULADI


Allah analı babalı büyütsün


Uyarı: Bu yazı kadınlar için sarsıcı unsurlar içermektedir. Yazıyı okuduktan sonra, inkar hali, depresyon belirtileri, ağlama krizleri, yoğun melankoli gibi belirtiler gözlemlerseniz, en yakın kız arkadaşınıza ya da terapistinize başvurun. Nacizane tavsiyemiz; yazıyı okumadan önce beş paket mendil ve serotonin seviyenizi normale döndürecek kadar çikolatayı hazır bulundurun.

Hayatımıza ‘N Sync ile giren ve 2002 yılında MTV Video Müzik Ödülleri’ndeki ‘Like I Love You’ performansıyla kıvırcık saçlı ergenden seksi gence dönüşerek kadınların gönül tellerini titreten Justin Timberlake, Justin Timberlake’imiz baba oluyor. Jessica Biel’ın Ekim ayında çıkan hamilelik dedikodularını doğrulamayan çift, sessizliğini en tatlı şekilde bozdu. Biel’ın 9 aylıkmış gibi görünen göbeğini öptüğü fotoğrafı Instagram hesabında paylaşan Timberlake, en seksi kocadan en tatlı baba kategorisine yatay geçiş yaptı ve hayranlarının gözlerinden bir damla yaş aktı.

Brad Pitt ve George Clooney’nin damat, Ryan Gosling’in baba olduğu 2014 senesinden sonra 2015’in daha vicdanlı olmasını bekliyorduk ki kadınların kalpleriyle oynanan Rus Ruleti’nde son kurşunu Justin Timberlake sıktı. Nüfus cüzdanının baba ismi kısmında Justin Timberlake yazacak olmasından ötürü dünyanın en cool çocuklarından biri olacak JT Jr.’a “allah analı babalı büyütsün” diyor, çeyrek altınımızı şimdiden hazır ediyoruz.