KAFAYI YILAN HİKAYESİ’NDEKİ KÜRŞAT’LA BOZAN ADAM

KAFAYI YILAN HİKAYESİ’NDEKİ KÜRŞAT’LA BOZAN ADAM


“Kürşat yine g*t oldu.”


Fantastik YouTube kullanıcıları köşemizde bugün; “Kürşat çok kötü çarşafa dolanıyor.”, “Kürşat s*çıyor.”, “Kürşat g*t oluyor.” videolarının ve nicesinin sahibi var.

Bir dönemin en popüler dizilerinden biri olup olmadığınızı, blok flüt çalan çocuklara verdiğiniz ilhamla ölçebilirsiniz. Bu durumda Yılan Hikayesi, açık ara bütün dizilerin önüne geçiyor.

Yılan Hikayesi’nin birine “Kral” ya da “Yılan” diye bağırmayan yegane karakterleri Kürşat ve Gülsüm, anti-kahraman kavramını yurdumuz sınırları içine sokmak için çok uğraştı. Romeo ve Juliet’in tutkusunu, Roket Takımı’nın azmini alan ikilinin sonu maalesef ibretlik oldu. Tüm bu hikayeye rağmen onları unutmadık, hafızamızdan silmedik. Ama onlara verdiğimiz değer bu kadar idi. Bugün karşınızda, Türkiye’de Kürşat’tan en çok nefret eden isim var. Dersimli Yıldız isimli YouTube kullanıcısının hayattaki en büyük zevklerinden biri Kürşat’ın ezildiği, laf altında kaldığı sahneleri siteye yüklemek ve videonun başlığında hırsını dışarı vurmak. Sizi Kürşat’a kusulan nefretle baş başa bırakıyoruz.