KIM KARDASHIAN VE KIZ KARDEŞLERİ İNTERNETE KASTEDERSE

KIM KARDASHIAN VE KIZ KARDEŞLERİ İNTERNETE KASTEDERSE


Pazar şerifleriniz hayırlı olsun


Kasım ayında, Paper dergisi için Jean Paul Goude’un efsanevi ‘Champagne Incident’ çekimini yeniden yorumlayarak şampanyanın nasıl servis edilmesi gerektiğini cümle aleme gösteren Kim Kardashian, sonra da madalyonun diğer yüzünü göstermişti. Çıplak poz vermemeye yemin etmesine rağmen Paper dergisiyle çıplaklık orucunu bozan Kardashian, bahsi Love dergisinin 13. sayısı için yükseltti.

Love’ın yarın satışa çıkacak sayısından birtakım pozlarıyla interneti geçen hafta kısmen çökerten Kim Kardashian’ın, daha da iddialı pozları ve bir o kadar ses getirecek röportajı internete sızdı. Kanye West’in çok iyi bir stil danışmanı olduğunu söyleyen Kardashian, kişisel stilinin oturmasında eşinin büyük katkısı olduğunu itiraf etti. Kardashian, “Eskiden simli kıyafetleri, elmas topuklu ayakkabıları ve şimdi önüme getirseniz güleceğim kıyafetleri severdim. Kanye geldi ve hepsini çöpe attı. Onları bir gün kızım giyer diye saklamak istemiştim; ancak Kanye ikimizin kızı olursa böyle şeyleri asla giymeyeceğini söyledi” dedi. Hayranlarının bunu başta aşırı bir tepki olarak adlandırdığını dile getiren Kardashian, durumun hiç böyle olmadığını ve West’in modayı daha çok sevmesini sağladığını söyledi. Eşi sayesinde vintage aşığı bir kadına dönüştüğünü belirten Kim Kardashian, hayattaki tek pişmanlığının Ray J ile başrolünü paylaştığı seks kasedi olduğunu söyledi.

Çekimin stylist’i ve aynı zamanda Love dergisinin kurucusu Katie Grand ile tanışmasına kız kardeşi Kendall Jenner’ın vesile olduğunu söyleyen Kardashian’a, Steven Klein’ın deklanşöre bastığı çekimde Kendall ve Kylie Jenner da cesur pozlarıyla eşlik etti.