MUSE YENİ ALBÜMÜNÜN İSMİNİ BORSAYA BİLDİRDİ

MUSE YENİ ALBÜMÜNÜN İSMİNİ BORSAYA BİLDİRDİ


Drone’lar hayatımızın her yerinde


Drone’u keşfeden adamı çağırsanıza, bir şey deneyeceğiz. Piyasaya çıktığı günden bu yana gündemi formunda bir Roma İmparatorluğu gibi işgal etmeye devam eden drone’lar, gelişen teknolojiye resmen kol kanat geriyorlar. Time lapse videoları ve casus uçuşlar için biçilmiş kaftan olan drone’lar, özellikle Amazon gibi internet devleri tarafından daha büyük düşünülmüş projelere meze ediliyorlar.

Yakında siparişlerimizi kapıya kadar bırakmaya başlayacak drone’ların Terminator 2’daki teknolojik kıyametin ayak sesleri olduğunu düşünenler de yok değil. İngiliz grup Muse da işin içine teknoloji/uzaylı vs. girdiğinde sapıtanlardan. Özellikle grubun frontman’i Matt Bellamy’nin komplo teorisi dendiğinde akan suları durdurduğu bilinen bir gerçek. Bu gerçekle bir kez daha yüzleşmek isteyenler için müjdeli haber geldi. Yeni Muse albümünün adı belli oldu: Drones.

Yıl içinde yayınlanması beklenen yedinci Muse albümünün ismi, grubun Instagram hesabında yapılan görsel paylaşımlarla doğrulandı. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta da aynı hesaptan bir video paylaşan Muse, “Drones” ismini ilk kez gözümüze sokmuştu. Artık parçalar birleşti.