PATRONUNUZ NE ÇEŞİT BİR RUH HASTASI?

PATRONUNUZ NE ÇEŞİT BİR RUH HASTASI?


Ajans başkanları yarışıyor


Eğer bir ajansta çalışıyorsanız biliyorsunuz ki çeşit çeşit ruh hastasıyla aynı havayı soluyorsunuz. Dakikası dakikasını tutmayan kreatif direktör, bütün kazandığı parayı topuklu ayakkabıya yatıran müşteri temsilcisi, ailesi zengin stajyerin 220 liralık Ticket’ıyla her öğlen soluğu House Cafe’de alması, koca ajansa bir kahve makinesi almayıp gelene gidene Nescafe içiren pinti patron, Ajans İçin Abla Klonlama Merkezi’nden çıkmışçasına her ajansta birbirinin aynısını olan Türk Kahvesi yapan yardımcı ablalar ve daha bir sürü karakter sıralayabiliriz.

9 basamaklı testten oluşan Creative Director Douchebag Detector Device, çalıştığınız insanın ne çeşit bir ruh hastası olduğunu şıp diye anlıyor. Ya da anlamasa bile, doğru bir şekilde yanlış genellemeler yaparak gayet komik ve yerinde sonuçlar çıkartabiliyor.

Önce yaş ve daha önceki iş tanımı. Bu sıkıcı kısmı, biraz sabredin.

Sosyal medyada bıkmadan, usanmadan paylaştığı saçma sapan şeyleri işaretliyorsunuz.

Tribal, Çince bir şeyler, şiir, aslan derken kurbanınızın dövmelerini de ifşa ettikten sonra, ofisinde kullandığı objeler ve daha bir sürü karakter tahlil edebilecek soruyu da yanıtlıyorsunuz ve karşınıza bu iş arkadaşınız hakkındaki acı gerçekler çıkıyor. Biz denedik, üzücü bir şekilde çalışıyor, buyrun buradan üşenmeden sonuna kadar gidin, sonucu görün.