PLAY TUŞU SUNAR: AŞK YAPTIRAN ŞARKILAR

PLAY TUŞU SUNAR: AŞK YAPTIRAN ŞARKILAR


Ooo, herkes buradaymış


Kendi matematik hesabına göre doğru zamana denk gelen o randevunun vakti geldi çattı. Kimya dersinden çok öte olan buluşmalar, kuantum fiziği kadar karışık olabileceğinden her küçük ayrıntıya önemle eğildin. Evi, Alexander Petrovsky’ninki kadar olmasa da mükemmel bekar ayarına getirdin ve Diptyque Feu de Bois mumunu yaktın. Bu kadar dış güzellik yeter diye düşünüp, James Bond’dan bile seksi olmayı başarabilen tek ajan Agent Provocateur ya da onun erkek muadili Choctaw Ridge’in nadide parçalarını giydin. Güzelce kürate edilmiş peynir tabağının yanına bir şişe Romanee-Conti DRC açtın ve en önemli aşamaya gelip kısık ateşteki müzik için play tuşuna bastın.

Aşkın şartlarını yerine getirmenin dayanılmaz hafifliğiyle ayaklarının yerden kesilmesi, artık an meselesi.

Charles Darwin, müziğin karşı cinsi baştan çıkarmak amacıyla evrim geçirdiğine inanıyor. İnsanın modunu bir vinç gibi kaldıran ve duyularını, Ozan Güven’in “Kaç yaşındasın sen?” diyaloğundan daha sert uyaran müzik konusunda zevk sahibi olmak, karşındakini etkilemeye giden patika görevi görüyor.

Bu yüzden bizden size, tatlı niyetine servis edebileceğiniz, aşk ve etrafında gelişecek her şeyde dinleyebileceğiniz 5 saat 33 dakikalık bir playlist geliyor.