RED BULL MUSIC ACADEMY, YETENEKLERİ ÇAĞIRIYOR

RED BULL MUSIC ACADEMY, YETENEKLERİ ÇAĞIRIYOR


Müziği takip edin, sağa dönünce Paris


Red Bull Music Academy, Paris’e götüreceği yetenekli müzisyenleri arıyor. Başvurular başladı.

Markaların kar amacını çok gerilerde tutup, gerçekten müziğe destek olmaları oldukça az rastlanan bir durum. Müzik namına iyi işler yapmak isteyen fakat müzik piyasası denilen beton yıkıntısının arasından sesini duyurmayı başaramayan müzisyenlerin yanında Red Bull Music Academy var. 1998 yılından beri başvuruları toplayan ve detaylı bir incelemenin ardından her ülkeden bir müzisyeni seçen Red Bull Music Academy, dünyanın en etkili müzik akademilerinden biri olmaya devam ediyor. Müzisyenleri her yıl bir ülkede, bir aylığına bir araya getiren akademi; onların birlikte çalışmasına, eğitim almasına, performanslarını başka ülkelerde sergilemesine olanak sağlıyor.

Geçtiğimiz sene ülkemizden İpek Görgün ve Ah! Kosmos’un katıldığı Red Bull Music Academy, bu sene için başvuruları açtı. Kaliteli işlerin, yeteneklerin takdir edilmediği bir ülkede olduğumuzun farkındaysanız ve bu durum sizi müzikten vazgeçirmediyse, kendinize inanıyorsanız Red Bull Music Academy’ye başvurmak için sizi buraya alalım. 25 Ekim – 27 Kasım tarihleri arasında Paris’te gerçekleşecek RBMA için başvurular 4 Mart’ta sona eriyor.

Red Bull Music Academy’nin nasıl bir deneyim olduğunu anlatan Ah! Kosmos; “Akademide kimin ne yaptığından çok nasıl yaptığıyla ilgilenildiği için sizin kim olduğunuz değil, yaptığınız iş ön plana çıkıyor.” diyor.